Mrežni Dizajn

planiranje i implementacija računarske mrežne infrastrukture

Računarske mreže postale su sastavni deo infrastrukture većini privrednih i društvenih ustanova ili institucija. Obavljanje svakodnevnog posla se ne može više zamisliti bez informacija koje se dobijaju putem internet mreže.

Kvalitet vašeg mrežnog dizajna ima direktan uticaj na performanse vaše mreže, pouzdanost, predvidljivost kapaciteta i potencijala za buduća proširenja. Pravilno dizajniranje vaše mreže će isporučiti optimalne performanse.

Naš odnos počinje sa procenom vašeg trenutnog stanja tehnologije, uključujući infrastrukturu, hardver i poslovne aplikacije. Mi radimo sa vama da identifikujemo vaše ključne poslovne procese, nedostatke i slabosti, i izvršiti analizu pretnji kako bi utvrdili vaše poslovne rizike.

Završetak ovog procesa omogućava nam da dizajniramo tehnološki plan koji se poravnava sa svojim dugoročnim poslovnim ciljevima. Naše iskustvo omogućava da sistemi koje dizajniramo i izgradimo, ima trenutan poslovni uticaj na efikasnost, performanse i konkurentnost.

Klijent postavlja zahteve, a mi predlažemo način na koji ih može efikasno, pouzdano i racionalno realizovati. Optimalno rešenje (tehnologija, topologija, platforma, protokoli, operativni sistemi, aktivna i pasivna mrežna oprema) je rezultat kome težimo. Idejno rešenje dajemo kao ponudu klijentu.

I pored toga što su svi projekti na kojima radimo različiti jedna stvar uvek ostaje ista. Mi nikada ne počinjemo sa izradom projekta u koliko mi i naš klijent nismo apsolutno sigurni o našim obavezama i samim koristima koje naš klijet očekuje.

Kontaktirajte nas